Våre partnere

Glass er tysk kvalitet på sitt beste. De har miksere, tromlere og blandere som kan utrustes med vakuum, kjøling, dampinjeksjon, varmekappe mm. Disse løsningene setter de også sammen til fullautomatiske anlegg som kan benyttes innenfor en rekke prosesser.

Stikkord er kundetilpassning og de aller fleste maskinleveranser fra Glass er produsert med en eller flere spesialløsninger. Enten ønsket er spesielle blandeprosesser som krever en skånsom og/eller effektiv behandling eller mer tradisjonelle blandeprosesser, har Glass en løsning.

Uansett kan prosesstider og utbytte optimeres betydelig ved bruk av Glass maskiner. Glass har også schnitzelpresser og tenderizere i sitt program.

 


FPT produserer den helt nye Multicookeren, tunnelovnen med mange finesser. I tillegg finnes det formemaskiner og andre typer stekeløsninger. Sammen med FPT har vi de siste årene levert to store dobbelsidige kontaktstekere til det norske markedet og FPT oppgraderer også eksisterende kontaktstekere med sine unike varmeelementer. Vi tilpasser maskinene etter kundeønsker!

FPT holder til i Helsingborg, Sverige.

 


POSSVi er stolt over at POSS valgte oss som samarbeidspartner og deres maskinløsninger for mekanisk separering av kjøtt fra bein er blant de fremste i verden. De har løsninger for alle behov fra de minste maskinene som gir 5-600 kg pr time til de største med kapasiteter på over 15 tonn i timen. POSS holder til i Toronto, Canada og har mange maskinløsninger installert i Europa. De første er også installert i Norge.


Unifortes logoUnifortes tilbyr smarte rengjøringsløsninger for alle behov i en produksjonsbedrift. Deres allround erfaring med både materialhåndtering og prosjekter gjør oss i stand til å gi våre kunder utstyr av høy kvalitet, basert på de mest effektive og kostnadsorienterte løsninger. Unifortes bruker den nyeste teknologien i sitt moderne produksjonsanlegg . Produktspekteret varierer fra frittstående vaskemaskiner til totalleveranse av helautomatiske vaskeløsninger og håndteringsanlegg.